Tuin van de toekomst? | Buro Buitenom exterieurontwerpers
17998
post-template-default,single,single-post,postid-17998,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive

Tuin van de toekomst?

In een eerdere blog ‘Tuintrends 2016’ die we plaatsten in januari werd het onderwerp digitalisering al aangesneden. Wellicht zou dit een grotere rol gaan spelen voor de gemakken in de tuin. Op de Chelsea Flower show 2016 stond The LG Smart Garden, ontworpen door Hay Joung Hwang, volledig in het teken van de moderne technologie.

Geïnspireerd op het concept Intelligent Homes is in deze showtuin aangetoond dat de hedendaagse technologie op harmonieuze wijze kan worden toegepast in de tuin. Een mobiele applicatie geeft de mogelijkheid om de verlichting, buiten-tv en het waterelement te bedienen. Volgens de ontwerper kun je beter gebruik maken van het internet als we toch altijd verbonden zijn.

De beplanting in pastelkleuren verzacht de strakke minimalistische vormgeving. De tuin is bedoeld om de Scandinavische levensstijl te vertegenwoordigen.

LG sponsorde de Smart tuin in de vorm van de slimme technologische snufjes. Zij wilden hierdoor laten zien dat technologie op iedere manier een bijdrage kan leveren aan ieders levensstijl.

HAY-DESIGN1

IMG_5357

Geen reactie's

Geef een reactie